Follow this blog with Bloglovin :)

Follow on Bloglovin

Friday, October 25, 2013

Hellu ratsutab

Miskipärast viimasel ajal jutt lihtsalt ei jookse ja kõik. Tundub, et sügisene kaamos on minu ajutegevuse aeglasemaks muutnud ning mõttelennu seiskama pannud.
Minu enda liikumist see siiski täitsa seisanud õnneks ei ole, sest nii palju kui aega on, nii palju ikka proovin sportida. Kui mitte just spetsiaalne trenn, siis koeraga jalutama jõuan ikka. Oktoobris võtan rahulikult! 

Foto: Erakogu - Hobune armsale Norale :)
Nii nagu paljudele teistelegi väikestele tüdrukutele, on ka minule alati hobused väga meeldinud. Väike tüdruk on küll lõpuks suureks saanud, kui hobused ei ole südamest välja kasvanud. Ja nii ma satungi mingi aja tagant ratsutama. Nüüd, peale pühapäevast kahe tunnist ratsutamist, mõtlesin, et võtaks selle asja mõnusamalt ette. Noh, et läheks kohe päris ratsatrenni või nii. Olgem ausad, tennise treenerile mul käsi lihtsalt ei tõuse maksma ja eks seda ole aastate jooksul juba tehtud kah. Golf? Kammoon, mina ja mängin golfi :) Aga midagi uut ja teistsugust tahaks teha ning ratsutamine tundub kõikidest võimalustest kõige õigem!!! See hindamatult mõnus emotsioon, mille ma sealt alati saan.. Ma ei ole ennast ammu nii hästi ja õnnelikuna tundnud kui pühapäeval. 

Peabki nüüd natuke vaatama ja planeerima, millal ja kuhu oleks kõige õigem sammud seada. Hinnad küll veidi varieeruvad, kui samuti kaugused ja asukoht kodust.

Tunnen, et on viimane aeg oma vaba hing päriselt vabaks lasta ning teha midagi  mõnusat otse südamest. Ja lõpuks täita need väikese tüdruku senini täitumata unistused :)
See ei ole muidugi ainuke muutus. Aga kõigest järgemööda ;)

Mis teie sel sügisel uut ja põnevat teete? Aga vana?

3 comments:

Anonymous said...

Golfi asemel võib disc-golfi proovida...isegi minu spordivõõrad sõbrad leidsid selle väga laheda olevat. Kui ratsutamine välja ei vea, soovitan soojalt lockingu trenni...õpetavad tantsima, annavad parajat kardiot ning jõusaali eest on ka!

10a ratsutanud said...

Mis talle plaanid külastada? Ehk oskan sulle abiks olla.

Helina A. said...

10a ratsutanud: Sobiks hästi kui oleks Harjumaa piires ja ei maksaks ulmehinda. Samuti sobiks väga, kui inimesed tallis oleksid vastutulelikud ja sõbralikud, mitte ei suhtuks sinusse kui üleliigsesse tüütusesse.
Oskad soovitada, kuhu tasuks minna piiluma? Sobib niisama ratsutamine, aga huvi pakub ka ratsatrenn.