Follow this blog with Bloglovin :)

Follow on Bloglovin

Thursday, March 6, 2014

Piiter ja kevad


Fotod: Erakogu
Kevades on midagi niivõrd meeliülendavat, mida ükski teine aastaaeg ei paku. Jah, sügis on küll võluv oma värivilise lehevaibaga, esimesed lumehelbed, mis on sissejuhatuseks pehmele talvele ning suvi, mille soojusest ei saa üle ega ümber.. Kuid kevad...see on alati justkui täiesti uus algus! Võimalus kõik vana sügavale mulda jätta ning otsast alustada.
Muidugi ei tohi soojas päiksesäras ära unustada teravaid hundi hambaid, mis igas varjus ja tuuleiilis nautijaid varitsevad! :) Kuid, kui sall korralikult kaela ümber ja jalad soojas, oleks vale mitte päikesele vastu naeratada. ..varje endast seljataha jättes.
Ma ei tea, kuidas teiega, kuid mina kipun iseendale küll kevadeti rohkem lubadusi andma, kui 1.jaanuari saabudes. Valgemad hommikud ja õhtud tekitavad sellise lollilt motiveeritud tunde, et täpselt ei teagi mille suhtes, aga tahaks teha ja tegutseda. Tahaks olla igas mõttes parem ja tublim.

Trenniga soojenevad meil samuti suhted aina enam ja enam. Vähemalt ei ole igakord nii kibedat maitset suus, kui tossupaelu kinni seon. Kuigi väike auk jäi eelmisel nädalal neljapäevast kuni pühapäevani jälle sisse. Kultuurimaiguline mikroreis Peterburgi, kus sai hommikust õhtuni ainult jalgadel ringi tambitud ja kunsti nauditud, röövisid minult nii maksimaalselt energiat, et puhkehetkedel jõudsin vaid süüa ja tukkudes energiat koguda. Nii palju siis pilatesest, mida ma suure suuga teha lubasin.. Aga tunnistan, et see päevast päeva kõmpimine väsitas tõesti rohkem, kui ühe poolmaratoni läbimine. Jalad olid päeva lõpuks ümmargused ja lõid tuld välja. Kohe kahju, et sammulugeja samme ei loendanud. Neid sai kogutud hulgim.

Möödaminnes sai kalendrisse märgitud ka poolmaratonid, mis ma sel aastal läbida soovin.

1) Tartu jooksumaraton - 11.mai 2014  - 23km
2) Narva energiajooks - 15.juuni 2014  - 21,1km
3) Rakvere ööjooks - 16.august 2014  - 21,1km
4) SEB Tallinna maraton - 14.september 2014  - 21,1km
5) Tartu linnamaraton - 4.oktoober 2014  - 21,1km

Üks, mis kindel, Tartu rattamaraton (89km) on samuti taaskord plaanis (21.september 2014), kuid kõik ülejäänud on veel täitsa lahtine. 

Lumi on sulanud, linnud laulavad, rumalast koerabeebist on sirgunud iseteadev ja asjalik hr Hunt ning iga päev on täis ootamatusi ja üllatusi. Ootan huviga, mida homne toob!

Päikest! :)

3 comments:

v2lek said...

Ohhoo,

Your'e back :)

Ootan ka huviga, et mis homne toob.

Päikest :)

Anonymous said...

1.juunil toimuv tähtsündmus on vist kiirustades kalendrist välja jäänud?!

küll küla juba teab mis sulle hea :)

Helina A. said...

V2lek: Oh, ma muudkui jõuan kaarega siia tagasi ja siis vahin nõutult seda valget "lehte", et mida kirjutada..

Anonymous: Ega Sa ometi rattarallit ei mõtle? :) Mul on aukartus selle rahvaürituse ees.
Ja see vist mind välja ei vabanda, et mul maanteeratast ei ole? :)

Küla teab, mis mulle hea? Mis, mis?