Follow this blog with Bloglovin :)

Follow on Bloglovin

Thursday, December 29, 2016

Nägeš 2016!

Aasta 2016 oli üks isemoodi aasta. Tahaks öelda, et jooksin tossudel tallad läbi ja jalad rakku, kuid sportlike kilomeetrite arv jääb eelnevatega võrreldes kahjuks küllaltki mannetuks(õnneks mitte nulliringi). Siiski oli aasta täis meeletut tormamist. Punktist A punkti B, kohustusi täites, reisides, võib-olla ehk isegi ennast otsides ja mõnikord ka leides. Tuupimist, närvipinget, ajaplaneerimist ja kalkuleerimist, enda ületamist.. ja palju, palju muud.

Võrratu Aasia reis, kus kolme nädala jooksul sai ringi rännatud erinevates Malaisia ja Filipiinide super vingetes kohtades. Kus ma põlesin juba teisel päeval luudeni ära, nägin merikilpkonni munemas, hiigelsuuri sisalikke tukkumas, maailma väikseimaid karusid, orangutangi puu otsas hüppamas, kus ühel ägedal džungli saarel mürasid vallatud ahvipoisid mööda majutuse katust, tegin ninaahviga selfie, nägin eksootilisi loomi, linde ja putukaid, lendasin rohkem kui viimaste aastate jooksul kokku, nautisin hiidkrevette ning küpsetatud banaane, naersin hüsteeriliselt ja südamest, päevitasin imekaunitel randadel, olin tunnistajaks krabide kogunemisele, uppusin tähistaevasse, kallistasin kaelkirjakut ning poseerisin koos sebrade pepsidega jne :) Nimekiri on pikk.
Sõbrad, see oli fantastiline kogemus!




Imelikul kombel ma näiteks sel aastal kordagi Lõuna-Eestisse ei jõudnudki (kuigi see on iga-aastane MUST trip), kuid Soome sattusin rohkem kui paaril korral. Tahko - imeilus väike koht. No ja Lapimaa...oeh! See oli täpselt nii superäge, kui ma seda oma vaimusilmas ette olin kujutanud. Soome on imeilus!

Käisin jõuluvanal külas, nägin esimest korda elus päris põhjapõtra ning sõin Soome pohli ja mustikaid. Kammoon, ikkagi välismaine kraam, väärib mainimist ;)

Sõbranna pulm. Ettevalmistused, abistamine ja pildistamine.

Maalisin kingiks oma elu esimese pulmaküünla.

Koertekooli edukas BH testi läbimine. Kiidan hr Hunti! Väike karvane tarkpea.

Minu esimene rõdu maasikapeenra katsetus. Oli viljakas muideks.

Ludovico Einaudi kontsert. Jumaldan tema muusikat, kuid kontserdist olen siiani lummatud. Kindlasti üks minu lemmikumaid kontserdielamusi.

Hah, käisin esimest korda elus kalal! Täitsa uskumatu, et ma ei ole siiani kunagi varem kalal käinud. Kalapüügist fenomenaalsem oli, et lõpuks sain ka ise ussi konksu otsa. Muidugi mitte seda ussi näpu vahel hoides, vaid.. Seda on ausalt öeldes raske sõnadesse panna. See liigitub pulgagümnastika ja väikese võlukunsti kategooriasse :)) Aga las see pisiasi jääb, tahan veel kalale.

Esimesed kopikad minu millegi käsitöölaadse eest. Samuti esimesed kivile maalitud kakud. (Kes see koera saba ikka kergitab, kui mitte..) Oleks rohkem aega, siis hingaks kunsti.


Katsetasin esimest korda henna-tattood teha. Uhh, nii kaua olen tahtnud proovida. Check!

SEB sügisjooks! Jube raske oli, aga rõõm, et läksin. Juba finisheerudes olin kindel, et 2017 läheb kordamisele. Registreeritud. Check! (Jõuluvanale aitähhid kingi eest ;))

Teistmoodi fotoshoodid. Lõpuks oli aega niisama klõpsida.

Ootamatud üllatused.. Minu jaoks oli ka esmakordne nii väikse lennukiga lennata :)

Lõbusad rabamatkad. No ja muidugi snapchat.

Oli omajagu stressi ning kahjuks ka raskeid ja kurbi hetki, kuid õnneks oli kõike ägedat palju rohkem. Eks seda jama mahub mingis koguses igasse aastasse. Elu läheb edasi.

2016 oli tore. Ma loodan, et teil ka!
Kohtumiseni 2017'ndal!

Meeleolukat aastavahetust! Hoidke meel rõõmus ja kallid ligi ka uuel aastal :)

Nägeš, 2016!

6 comments:

c said...

appi kui äge kakk! saab tellida sellist? :)

Helina A. said...

Aitäh!! Muidugi saab! :))

Sipsik said...

No appi kus Sulle on ikka antud!
See kakk võtab sõnatuks!
Hmm.... äkki peaks ka siukse tellima.... Näiteks pildi järgi... Hmm :)

Ahjaa, Head Uut ka!

Helina A. said...

Aitäh, Sipsik! Kõik head soovid Sulle uueks aastaks :)

Mul on kavas kindlasti teisi loomi ja linde ka kividele katsetada. Sai selle tarbeks sügisel isegi kuhi kive mere äärest koju tassitud :))
Kohe kui graafik vähe lõdvemaks läheb, hakkan katsetama. Nii, et kui on mõtteid, ideid soove, siis võib teele panna.

herz said...

(Täna veel võib, eks???) Ilusat ja särtsakat uut aastat!

Nii mõnus postitus lugeda ja silmale vaadata!
Sul on täiesti õigus, et jamasid jagub igasse aastasse, aga oluline on osata positiivset hinnata! Minu meelest oli ka 2016 väga mõnus aasta ja 2017 tuleb veelgi parem. Kuidagi on samas nt FBst silma jäänud päris palju tuttavaid, kes jagasid mõtteid või pilttsitaate, kui halb 2016 oli. Kahju, kui inimestel mingeid väga traagilisi asju juhtus, aga (lihtsalt oletades) see, et nt lemmikjalkameeskond ei võitnud, ei ole ju maailmalõpp?

Igatahes, soovin sulle ilusat uut aastat! Saa ruttu terveks!

Helina A. said...

Eile võis veel ametlikult, aga võtan endale selle õiguse ja vabaduse ka veel täna kaunist uut alanud aastat soovida :)) Haiguslehega tavaliselt saab ju pikendust. Onju!?

Nii, et kulla Herz, kes Sa läbi blogiridade alati ägedat energiat kiirgad, soovin Sulle, et aasta 2017 tuleks veel armsam, mõnusam ja toredam, kui 2016 oli!

Ja muidugi aitäh heade soovide eest :)